Om oss Historik CD skivor Egen Stämma Spelningar Galleri Kontakta oss
Copyright © 2011 Nya Bälga-Vännerna all rights reserved.       Senast uppdaterad 2020-03-14           Mail to:  
VÄLKOMMEN Stämmor vi har besökt 2011
Den 20 - 22 Maj var det dragspelsstämma igen för andra året i Gölingstorp. Förra året var det 19 vagnar, i år var det 50 vagnar Stämman hölls på Gölingstorps marknadsplats som har gamla anor. Musikföreningen Vårat Gäng höll årsmötesförhandlingar på Lördagen och samlade in pengar. Delar av Nya Bälga-vännerna besökte stämman. Vi tycker att det var en mycket välordnad och trevlig stämma!
Vintercamping, -19 grader kallt på morgonen
Vi i Nya Bälga-Vännerna arrangerade dragspelstämman Målillaträffen.. igen 1-3 juli 2011 för fjärde året i rad, det kom ett 30-tal husvagnar/husbilar. Alla verkade nöjda med arrangemanget. Vi hade i alla fall tur med vädret. I år bjöd vi in PartyLite för att hålla ett ljusparty för de gäster som inte spelar, det var väldigt uppskattat av gästerna. Ett stort tack till familjen Lundin som stod för kaffeserveringen. Vi hyr Målilla hembygdspark av Målilla-Gårdveda hembygdsförening för detta arrangemang. Ett tack till föreningen för detta.
En del av Nya Bälga-vännerna  landade på Måndagen den första veckan i Augusti, i Præstø Danmark för att  tillbringa en vecka tillsammans med våra underbara danska vänner. Spelningar och uppträdanden börjar på Fredagen och fortsätter på Lördagen för att  avslutas på Söndagen. Man kan se spelprogrammet genom att trycka på bilden här intill. Det hela arrangerades av              Præstø Harmonikaforening Se video klipp från träffen 2011 i Prästö Danmark.
Mörrum
Fredagen 26 Aug. landar vi i Mörrums folkets park/hus, för att umgås och spela musik med våra kära spelvänner. En hel lång helg. Förut anordnades den här stämman på Rosornas Camping, en bit utanför Mörrum. Men i år var den flyttad till Folkets park. Det var ingen dålig flytt.
Nyheter  Bälga-Vännernas årsmöte är genomfört, mer info finns i  galleriet. ---------------------- Nästa spelning  Inställt 20 Mars Lofta PRO i Edsbruk  13:00